Koeman over Van Bronckhorst: ‘Misschien is hij wel toe aan iets anders’

Bondscoach Ronald Koeman acht het niet ondenkbaar dat Giovanni van Bronckhorst toe is aan een andere uitdaging. Het is nog maar de vraag of Van Bronckhorst ook na dit seizoen nog trainer is in Rotterdam-Zuid. Koeman adviseert hem naar zijn gevoel te luisteren.

Volgens het Algemeen Dagblad koerst Van Bronckhorst af op een afscheid bij de Rotterdammers. De bondscoach denkt dat het goed mogelijk is dat Van Bronckhorst er zelf de brui aan geeft. “Zijn gevoel zal hem vertellen wat hij moet gaan doen en zorgen voor de juiste beslissing”, stelt hij tegenover Voetbal International.

“Ik heb als trainer altijd geluisterd naar wat ik voelde en op basis daarvan beslissingen genomen”, vervolgt Koeman. “Ik weet ook niet wat hij zelf wil. Na vier jaar kan het genoeg zijn en is hij misschien wel toe aan iets anders, maar tegelijk veranderen selecties in deze tijd heel veel en vaak van samenstelling, kijk de elftalfoto’s er maar op na. Dat zou betekenen dat je als trainer best verder kunt.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!