Van Persie: ‘Gio ligt niet wakker van zo’n stukje, het hoort bij het circus’

Robin van Persie trekt zich weinig aan van de berichtgeving over Giovanni van Bronckhorst. Een vertrek zou volgens het Algemeen Dagblad onvermijdelijk zijn voor de trainer van Feyenoord, maar de aanvalsleider van de Rotterdammers denkt daar anders over.

De krant stelt dat Van Bronckhorst vanwege de tegenvallende resultaten van Feyenoord het veld zou moeten ruimen. Van Persie kan weinig met die berichtgeving. “En ik denk Gio ook niet”, zegt de Feyenoord-routinier tegen RTV Rijnmond. “Hij heeft bij Glasgow gespeeld, Barcelona, Arsenal, in Oranje. Hij ligt hier niet wakker van.”

“Iedereen mag zijn mening geven”, vervolgt Van Persie. “Dat maakt het spel ook mooi. Het geeft een bepaalde druk. Het hoort bij het circus. Ik zelf lig ook niet wakker van zo’n stukje (het desbetreffende stuk in het Algemeen Dagblad, red.)”

Toch vindt ook Van Persie dat de resultaten van de Stadionclub tegenvallen. “Het is hoe het is. We kunnen uren praten over hoe anders het had moeten zijn, of hoe we hoopten dat het zou zijn. Vier punten los op de eerste plek, maar zo is het niet. Dit is hoe het is en in deze situatie moeten wij het maximale eruit halen. Ik kan het niet mooier of slechter maken.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!