Van Persie weet het nog niet: ‘Ik heb er wel contact over gehad met de KNVB’

Robin van Persie weet nog niet wat hij na de zomer gaat doen. De Feyenoord-aanvoerder (35) stopt aan het einde van het seizoen met voetballen.

Mogelijk ligt er een carrière als trainer in het verschiet voor Van Persie. “Dat lijkt me wel leuk, maar ik weet het echt nog niet. Ik moét straks niks meer, dus ik bekijk later wel hoe ik er op dat moment over denk”, zegt hij op het trainingskamp van Feyenoord in Marbella tegen de NOS.

“Ik ben ook niet bezig met trainer worden, al heb ik er wel contact over gehad met Eric Gudde (directeur KNVB, red.)”, aldus Van Persie. “Hij heeft me de opties neergelegd voor een eventueel traject na mijn loopbaan, maar er is nog niks besloten.”

Van Persie was dit seizoen zeven keer trefzeker in dertien competitieduels. Na dit seizoen houdt hij het ‘in principe’ voor gezien, zo gaf hij eerder dit seizoen al aan. De Feyenoord staat nog steeds vierkant achter die beslissing.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!