Clasie: ‘Ik heb er nog wel een tijdje last van gehad in de vakantie, minpuntje’

Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie is blij dat de winterstop voorbij is. Deze week bereiden de Rotterdammers zich in Marbella voor op de tweede seizoenshelft. De kleine rustperiode kwam voor de middenvelder op een goed moment.

Clasie kampte vlak voor de winterstop met een blessure. “Ik heb er nog wel een tijdje last van gehad in de vakantie, dat was eigenlijk wel een minpuntje”, aldus Clasie voor de camera van FOX Sports. “Maar daardoor kwam het wel weer goed, omdat het winterstop was. Anders had ik waarschijnlijk nog meer wedstrijden moeten missen.”

“Ik heb mijn rust goed kunnen nemen, in de periodes dat het kon”, vervolgt de middenvelder. “En daarna, zodra ik me weer beter begon te voelen, ben ik ook voor mezelf weer langzaam gaan beginnen. Het gaat nu goed, ik ben blessurevrij.”

Ook kijkt hij alvast vooruit naar de tweede seizoenshelft. Hij is blij dat er weer getraind kan worden. “Het is belangrijk om de puntjes op de i te zetten en weer naar elkaar toe te groeien deze dagen. Het is altijd lekker, ik was zeker blij dat we weer konden beginnen.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!