Haps: “Ik denk dat het meer aan onszelf lag, je wint thuis ook van PSV”

Ridgeciano Haps hoopt in Marbella weer aan spelen toe te komen bij Feyenoord. De verdediger kampte vrijwel de gehele eerste seizoenshelft met een blessure aan zijn scheenbeen, waardoor hij moest toekijken.

“Het gaat goed, beter dan verwacht zelfs”, vertelt Haps in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik had wat problemen met mijn scheenbeen. Voor het seizoen had ik er ook al last van en aan het begin van de voorbereiding zagen we dat er een breukje in zat.”

“Het was natuurlijk zwaar, maar ik heb heel veel steun gehad van mijn familie, medespelers, technische staf en van de medische staf natuurlijk”, vervolgt de vleugelverdediger. “Het plan is wel om nu minuten te gaan maken, vrijdag of zaterdag.”

Door de grote achterstand op Ajax en PSV en de vroege uitschakeling in Europa richt Feyenoord de pijlen op de KNVB Beker. Haps: “Zo lang er wat is om voor te spelen moet je het uiterste eruit halen en dat gaan we doen. Ik denk dat het meer aan onszelf lag (spel in de eerste seizoenshelft, red.), je wint ook thuis van PSV.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!