Van Bronckhorst: “Ik kan niet specifiek één reden noemen om bij te tekenen”

Het hangt deze week boven het trainingskamp van Feyenoord: blijft Giovanni van Bronckhorst of vertrekt hij aan het einde van het seizoen? De trainer zegt tegenover RTV Rijnmond er nog niet uit te zijn.

Van Bronckhorst gaat in februari voor het eerst rond de tafel met Feyenoord om te praten over zijn toekomst. Pas daarna zal er duidelijkheid komen over zijn aflopende contract in De Kuip. “We hebben afgesproken met de club dat we half februari gaan zitten”, laat Van Bronckhorst weten aan RTV Rijnmond.

“Ik denk er wel over na, natuurlijk, maar ik ben er nog niet 100% over uit. Ik kan niet specifiek één reden noemen om bij te tekenen, maar ik ga mijn gevoel volgen.”

De contractverlenging van Van Bronckhorst kwam in 2017, toen Feyenoord kampioen werd, een stuk sneller tot stand. “Ja, dat gevoel was twee jaar geleden natuurlijk heel goed, als je kampioen van Nederland wordt. Maar je weet dat voetbal een proces is, dat het dynamisch is, dus dat gevoel schommelt. Daar moet je mee omgaan.”

Lees ook: Vilhena: ‘Niet reëel, maar ik hoop dat hij nog tien of twintig jaar kan blijven’

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!