Van Geel gaat ‘in februari in gesprek’: ‘Eerst focussen we op Europees voetbal’

Martin van Geel en Giovanni van Bronckhorst gaan in februari met elkaar in gesprek om de toekomst van de Feyenoord-trainer te bespreken. De technisch directeur van de Rotterdammers zegt dat spelers en staf zich nu richten op de tweede seizoenshelft.

Van Bronckhorst zou volgens diverse media onder druk staan bij Feyenoord. “Wij hebben met Giovanni afgesproken dat wij in februari ergens voor het eerst met elkaar in gesprek gaan”, legt Van Geel uit bij het clubkanaal. “Wij gaan ons nu volledig focussen op de herstart van de competitie, want die is hartstikke belangrijk voor ons.”

“We hebben nog twee sporen om Europees voetbal te bereiken”, zegt de technisch directeur van Feyenoord. “Via de competitie en via de beker. Wij hebben dus een heel belangrijk half jaar voor de boeg om Europees voetbal te bewerkstelligen. Dat is voor Feyenoord belangrijk, dat hoort bij Feyenoord. Daar focussen we ons nu op.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!