Van Persie: ‘Die mensen zijn geen fan, ze willen alleen je handtekening verkopen’

Robin van Persie gaat tegenwoordig niet meer onbevangen om met mensen die een foto of handtekening vragen. Dat laat de Feyenoord-aanvoerder weten aan VTBL.

Van Persie is deze week met Feyenoord op trainingskamp en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Veel handtekeningjagers verzamelen zich rond het veld. “Ja, dat is natuurlijk nog wel leuk. Die mensen zijn blij”, vertelt de aanvaller (35). “Het is eenmalig, dus dan pakken ze hun momentje. Al moet ik zeggen: sommigen heb ik al vaker gezien.”

“Dan krijg wel een beetje het gevoel: zijn het echt fans of zijn ze bezig met hun werk? Dat heb je tegenwoordig ook, hè. Dat mensen er hun werk van maken om constant voor je neus te staan”, aldus Van Persie. “Die verkopen dan je handtekening. Dat haalt wel een beetje de shine eraf. Vaak zie je wel of ze echt fan zijn of bezig zijn met hun werk.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!