Van Persie kondigt ‘carrièreswitch’ aan: ‘Ik ga straks andere sporten doen’

Robin van Persie is bezig aan zijn laatste maanden als profvoetballer. De aanvaller van Feyenoord is niet bang voor ‘het zwarte gat’ en kijkt er naar uit straks tijd te hebben voor andere dingen.

“Ik ga straks doen waar ik eerder geen tijd voor had: mijn kinderen volgen bij hun sporten”, tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van Van Persie. “Ik zie mijn dochter paardrijden, mijn zoontje speelt in de jeugd van Feyenoord”, legt hij uit.

Van Persie gaf eerder al aan wel te hopen zijn carrière af te sluiten met een prijs. Daarna is het tijd om zich ook bezig te houden met andere dingen dan voetbal. “Ik ga straks andere sporten doen. Zoals tafeltennis, tennis of bowlen. Die deed ik altijd wel, maar altijd met de handrem erop”, legt hij uit. “Ballen in de hoeken liet ik bij tennis lopen om geen risico te nemen met het oog op blessures. Dat hoeft straks niet meer. Ik ben benieuwd hoe dat zal zijn als ik dat volle bak zal doen. Maar voorlopig ben ik nog voetballer, hè.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!