FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Update: ‘Van Geel bevestigt: Feyenoord in onderhandeling over verhuur Tapia’

Renato Tapia maakt het seizoen waarschijnlijk af bij Willem ll. De Tilburgse club moet echter nog wel een akkoord zien te bereiken met Feyenoord, meldt Voetbal International.

Tapia zit bij Feyenoord op een dood spoor. Zijn komst naar De Kuip heeft de Peruviaan tot nu toe weinig persoonlijke successen opgeleverd. Ook FC Utrecht werd aan Tapia gelinkt, maar volgens VI is de middenvelder hard op weg naar Tilburg. Het contract van Tapia loopt nog tot de zomer van 2020.

Tapia wil bij een andere club aan speelminuten komen, met het oog op de Copa América van komende zomer. Bij Feyenoord is hij er in drie jaar tijd niet in geslaagd om een basisplaats af te dwingen. 

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kondigde donderdag bij RTV Rijnmond al aan dat er mutaties plaats zouden vinden in Rotterdam, maar namen liet hij niet vallen. Nu blijkt dus dat Tapia een van de spelers is die vertrekt. Of het hierbij blijft, is de vraag.

Update 09.59 uur: Willem ll is een stuk minder stellig dan Voetbal International en ontkent dat een deal met Feyenoord over Tapia aanstaande is. “Zijn naam is bij ons ook gevallen, maar er is helemaal niets concreet”, laat technisch directeur Joris Mathijsen weten aan het Brabants Dagblad. 

Update 13:00 uur: Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, heeft tegenover RTV Rijnmond bevestigd dat de Rotterdammers met Willem II in onderhandeling zijn over de verhuur van Renato Tapia. Van Geel verwacht dat de deal ‘de komende dagen’ rond zal komen, omdat Tapia de overgang wel ziet zitten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *