Mysterie rond langdurige blessure Haps: “Heb er ook de bekerfinale mee gespeeld”

Ridgeciano Haps is terug bij Feyenoord. De linksback was lang uit de roulatie maar maakte zaterdag zijn rentree in een oefenduel en daar is hij logischerwijs blij mee. 

Haps kwam 45 minuten in actie in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC. Al sinds het begin van dit seizoen staat Haps aan de kant door een breuk in zijn scheenbeen. “De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen. Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in een wedstrijd sinds acht maanden”, zegt de vleugelverdediger tegen het Algemeen Dagblad

“Hoe ik aan de blessure ben gekomen, weten we niet”, vervolgt Haps. “Ik had het al vorig seizoen, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat. Ik moest vooral rust houden. Tegen Karslruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen, heel te blijven en hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit.”

“Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet”, aldus Haps. Op 19 januari hervat Feyenoord de competitie. Dan speelt de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!