Op de bank bij Feyenoord: “Het is een beetje frustrerend”

Eric Botteghin noemt het frustrerend dat hij weer achteraan in de rij moet aansluiten bij Feyenoord. Voor de winterstop raakte de Braziliaan geblesseerd, waardoor zijn plek werd overgenomen door Sven van Beek.

Botteghin weet niet wat hem voor de tweede seizoenshelft te wachten staat. Wel weet hij dat hij niet zomaar terugkeert in de basis. “Ik weet het niet. Ik moet het elke dag laten zien. De trainer moet kiezen”, vertelt Botteghin aan RTV Rijnmond.

De stopper weet dat hij weer op nul begint bij Feyenoord. “Ja, dat klopt. Het is een beetje frustrerend. Je speelt iedere week, maar dan raak je geblesseerd. Dan moet je het weer laten zien. Dat is voetbal.”

Wel heeft Botteghin zin in de tweede seizoenshelft. “We spelen nog in de beker en willen sowieso Europees halen. We kunnen nog een goed seizoen draaien.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!