‘FC Groningen wil vierde winteraanwinst ophalen bij Feyenoord’

FC Groningen hoopt Mo El Hankouri over te nemen van Feyenoord. De buitenspeler komt in Rotterdam-Zuid amper aan spelen toe.

Voetbal International meldt dat Groningen El Hankouri over wil nemen. Het is volgens het weekblad zeker dat de 21-jarige aanvaller vertrekt bij Feyenoord. De oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC op het trainingskamp in Marbella was waarschijnlijk zijn laatste voor de Rotterdammers.

Het wordt volgende week duidelijk of El Hankouri daadwerkelijk de overstap maakt naar Groningen. Vorig seizoen werd El Hankouri verhuurd aan Willem ll. El Hankouri zou de vierde winteraanwinst worden voor Danny Buijs bij Groningen. Eerder haalde de club al Thomas Bruns (Vitesse), Kaj Sierhuis (Ajax) en Ilias Bel Hassani (AZ).

Naar alle waarschijnlijkheid raakt Feyenoord naast El Hankouri ook Renato Tapia kwijt. De Peruviaanse middenvelder staat naar verluidt op het punt om verhuurd te worden.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!