Done deal: Feyenoord stuurt bankzitter Tapia per direct naar Tilburg

Renato Tapia maakt het seizoen af bij Willem II. De Tilburgse club meldt maandag via de officiële kanalen dat de Peruviaanse middenvelder tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van Feyenoord. 

Martin van Geel en Giovanni van Bronckhorst lieten afgelopen weekend al doorschemeren dat de bankzitter de overstap ging maken naar Willem II. In Rotterdam-Zuid kwam de oud-speler van FC Twente dit seizoen niet voor in de plannen van de trainer. 

Tapia stond het afgelopen halfjaar slechts vier keer binnen de lijnen namens Feyenoord. Bij Willem II hoopt de international, die nog vastligt tot medio 2020, meer speelminuten te maken. Maandagochtend stond de rechtspoot, die zowel op het middenveld als in de defensie uit de voeten kan, al op het trainingsveld van z’n nieuwe club. Zondag hervat de ploeg van trainer Adrie Koster de competitie met een wedstrijd tegen NAC Breda. 

Er lijkt méér transferactie op komst in Tilburg. Fran Sol is onderweg naar Dinamo Kiev en Willem II heeft een oude bekende op het oog als zijn opvolger. 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!