Tapia meldt zich in Tilburg: “Nu ik hier ben, maakt mij dat nóg enthousiaster’

Renato Tapia kijkt uit naar z’n avontuur in Tilburg. Maandag werd bekend dat de Feyenoorder het seizoen op huurbasis afmaakt bij Willem II. De nummer twaalf van de Eredivisie lijfde Tapia (23) voor een halfjaar in. 

Tapia stond dit seizoen slechts één keer in de basis in competitieverband. Feyenoord was daardoor bereid om mee te werken aan een vertrek. De Peruviaan was al enige tijd op de hoogte van de interesse uit Tilburg. “Aan het begin van het trainingskamp met Feyenoord hoorde ik het”, zegt hij voor de camera van Willem II TV. 

“Ik wist niet wat eruit ging komen. Ik was erg verheugd dat Willem II interesse in mij had. Nu ik hier ben, maakt mij dat nóg enthousiaster.”

Op 23 januari volgt direct een mooi duel voor Tapia. Willem II neemt het in de TOTO KNVB Beker op tegen FC Twente – de oude club van de middenvelder. “Ja, dat wordt een leuke wedstrijd, maar op het veld zijn we rivalen.” 

Lees ook: Done deal: Feyenoord stuurt bankzitter Tapia per direct naar Tilburg 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!