‘Wisselspeler van Ajax kost evenveel als meest waardevolle speler van Feyenoord’

PODCAST – De miljoenentransfer van Maximilian Wöber naar Sevilla zorgt voor verbazing bij de mannen van de Derde Helft. De Oostenrijkse verdediger had geen basisplaats bij Ajax, maar leverde de Amsterdamse club wel 10,5 miljoen euro. Feyenoord lijkt niet op veel meer te hoeven rekenen voor Nicolai Jörgensen.

Na weken van afwezigheid is het kwartet weer in ere hersteld. In deze uitzending wordt vooruitgekeken naar de tweede seizoenshelft, waarin het kampioenschap slechts van emotionele waarde is, De Graafschap waarschijnlijk degradeert en Heracles Almelo in de middenmoot eindigt. Althans, daar zijn de mannen van de Derde Helft van overtuigd.

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify
Beluister hier op Soundcloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen ‘Snijboon’ en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!