Feyenoord gaat belangrijke week tegemoet: ‘Streven is wel om drie keer te spelen’


Robin van Persie zal waarschijnlijk ook in de duels tegen Fortuna Sittard en Ajax in actie komen voor Feyenoord. De aanvalsleider van de Rotterdammers werd in het uitduel bij PEC Zwolle (3-1 nederlaag voor Feyenoord) uit voorzorg gewisseld.

Van Persie werd in de zeventigste minuut naar de kant gehaald door trainer Giovanni van Bronckhorst. “Het was geen discussie of ik hier wel of niet zou starten”, legt de ervaren aanvaller van Feyenoord uit in De Telegraaf. “Het streven is wel om deze week drie keer te spelen.”

Dat Feyenoord Van Persie nodig heeft bleek in Zwolle. De routinier scoorde met een vrije trap vanaf een meter of twintig, maar toch moesten de Rotterdammers het onderspit delven. “PEC verdient ook de complimenten, maar wij waren te slordig”, analyseert de topscorer aller tijden van Oranje. “We zullen hier kritisch naar moeten kijken. Het is wat het is. Als je zo speelt als na rust, krijg je het tegen iedereen moeilijk.”

“Ik wil het nu niet belangrijker maken dan anders”, vervolgt Van Persie. “Een club als Feyenoord moet altijd winnen. En ja, nu laat de buitenwereld er allerlei verhalen op los. Dat mag ook, dat is de rolverdeling. Voor ons is het duidelijk. Woensdag hebben we gewoon weer een kans. Daar moeten we vol voor gaan.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!