FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Hoe belangrijk zijn een eiwitshakes als je gaat voetballen?

Eiwitshakes zijn shakes die worden gemaakt van whey. Whey is een restproduct van het kaasmaken en bevat zeer veel eiwitten welke een perfecte aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon van sporters. Niet alleen topsporters, maar ook sporters die actief zijn op amateurniveau. Dus ook voetballers die op elk niveau actief zijn hebben belang bij het nemen van eiwitshakes. De toegevoegde eiwitten hebben namelijk tal van voordelen; zo activeer je je spieropbouw, herstel je sneller na een training en zorg voor vitale spieren en gewrichten. Eiwitshakes zijn er in vele soorten, maten en smaken waardoor voor iedere sporter de perfecte eiwitshake te vinden is. Denk bijvoorbeeld aan vegan proteine poeder of plantaardig eiwit die een welkome aanvulling zijn op de standaard eiwitshakes.

De voordelen van het gebruik van eiwitshakes

Als voetballer gebruik je tijdens een training of wedstrijd enorm voor spieren. Deze spieren moet je laten herstellen en wil je eigenlijk optimaal verzorgen zodat ze klaar zijn voor de volgende fysieke inspanning. Eiwitten helpen bij dit herstelproces en zorgen er tevens voor dat de opbouw van je spieren perfect is. Eiwitshakes zijn makkelijk te bereiden doordat je het eiwitpoeder eenvoudig kan mixen met water of melk. Ook kan je tarwemelk of amandelmelk gebruiken wanneer je graag lactosevrij eet. De eiwitshakes zijn verkrijgbaar in zeer veel combinaties en smaken, waardoor er altijd wel een perfecte shake te vinden is. De shake kan je zowel voor als na je training nuttigen of eventueel gebruiken als tussendoortje. Met het gebruik van eiwitshakes heb je dus veel mogelijkheden en zorg je tevens voor een gezonde aanvulling van je eiwitten.

Het gebruik van vegan proteine poeder

Vegan proteine poeder is één van de eiwitpoeders die tegenwoordig enorm populair zijn. Het vegan proteine poeder is namelijk gemaakt van plantaardig eiwit, wat ideaal is voor veganisten. Deze eiwitten zijn gewonnen uit rijst en andere peulvruchten, waardoor plantaardig eiwit ontstaat. Deze eiwitten zijn zeer geschikt voor spieropbouw of spierherstel en zijn ook in meerdere smaken verkrijgbaar. Het plantaardig eiwit is aangevuld met alle essentiële mineralen en vitaminen, waardoor je als voetballer de belangrijkste stoffen binnenkrijgt. En of je nu een profvoetballer bent of juist uitkomt in de laagste amateurklasse; iedereen heeft baat bij voldoende eiwitten omdat het zorgt voor sterke spieren, gewrichten en botten. Spierherstel na inspanning is essentieel en het gebruik van vegan proteine poeder helpt daarbij.

Ben je dus op zoek naar lekkere shakes om je eiwitten aan te vullen en een gezond voedingspatroon na te streven? Maar ben je ook veganistisch en is het lastig om de juiste producten te vinden? Dan is vegan proteine poeder voor jou het aangewezen product. Dit eiwitpoeder is gemaakt van plantaardig eiwit dat is gemaakt van peulvruchten, rijst en bijvoorbeeld champignons. Je maakt met dit eiwitpoeder de heerlijkste shakes die je eiwitten snel aanvullen. Ideaal om in te nemen voor of na een training, maar je kan het plantaardig eiwit ook als toevoeging gebruiken bij je ontbijt of tussendoortjes. Met het gebruik van vegan proteine poeder zorg je voor gebruiksgemak want de shakes zijn eenvoudig te mixen met vloeistoffen naar keuze. Een heerlijke smaak, dat ook nog eens goed is voor je gezondheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.