FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Arne Slot zal niet rechtstreeks naar Ajax vertrekken’

Arne Slot zal in de komende tijd niet aan de slag gaan bij Ajax. De oefenmeester van Feyenoord heeft deze gevoelige overstap uitgesloten. In Amsterdam lijken ze in hem een goede kandidaat te zien om daar de vacature in te vullen.

Het NRC onthulde deze week dat Ajax vorig jaar een poging heeft ondernomen om Slot los te weken bij Feyenoord. VI-journalist Martijn Krabbendam kon dit niet bevestigen, maar een rechtstreekse overstap is volgens hem uitgesloten. “Er moet altijd een club tussen zitten, één of twee. Dan zou het kunnen”, stelt hij vast in Veronica Offside. “Hij heeft zelf gezegd dat hij het niet vindt passen om nu te doen.”

Voetbalanalist Wim Kieft kan zich daar prima in vinden. “Het kan niet. Dan heeft zo’n man geen leven meer. Dat moet je ook niet willen”, stelt hij met de Steven Berghuis-kwestie in het achterhoofd. Andy van der Meijde denkt op zijn beurt dat Slot andere clubs ambieert. “Hij doet het goed bij Feyenoord, dus hij zal de stap naar het buitenland willen maken.”

The post ‘Arne Slot zal niet rechtstreeks naar Ajax vertrekken’ appeared first on FeyenoordReport.

Related: remote non clinical physician assistant jobs, how to know if a sagittarius man is playing you, deloitte inclusive leadership assessment tool, who plays karen's mother on tyler perry sistas, pros and cons of airbrushing in magazines, 169th infantry regiment 43rd infantry division, vivrant thing music video models, how tall is robert keating inhaler, miriam hospital cardiologists, fivem scamming script, gina lombardi parking wars, equity livestock waukon iowa, st helena island, sc obituaries, my prepaid center merchants list discover, test automation architect salary,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *