FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Davy Klaassen: ‘BEUL is de beste speler van Feyenoord’

Mohamed Kudus is bij Ajax onder de nieuwe trainer John Heitinga uitgegroeid tot een sterspeler. De Ghanees heeft de clubs dan ook voor het uitkiezen . Mocht het tot een zomerse transfer komen dan wil hij graag zijn maatje meenemen.

“Steven Berghuis, hij is een familieman, een warm persoon en dat zie je als hij op de club is.” Volgens Kudus was dat al direct vanaf het begin dat hij de aanvaller leerde kennen. “Niet alleen dit seizoen, nu ik goed speel en belangrijk ben, maar ook vorig jaar, besteedde hij veel aandacht aan me. Op het veld hebben we een bijzondere connectie, maar eveneens daarbuiten.”

Volgens Kudus kan Berghuis erg goed met zijn situatie omgaan. “Steven beseft dat ik pas 22 jaar en ver van huis ben. Ook al lijk ik soms 28. Hij is behulpzaam met tips om een goede Ajax-speler te worden, maar geeft ook zijn eerlijke mening als die een keer niet positief is.” Ook in het veld ziet Kudus dat hij een goede band heeft met Berghuis. “Ik weet precies wat hij in welke situatie doet en andersom. Dat hebben we allemaal zorgvuldig besproken. Maar vergeet ook de rol van Devyne Rensch als rechtsback en onze spits Dusan Tadic niet.” Mocht Kudus komende zomer vertrekken, dan wil hij graag dat de club die hem koopt Berghuis ook over neemt. “Ja, want we zijn de Ajax-tweeling”

The post Davy Klaassen: ‘BEUL is de beste speler van Feyenoord’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *