FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord wil speler uit kampioensjaar terughalen’

Feyenoord zou overwegen om Emil Hansson terug te halen naar het oude nest. De aanvaller maakt momenteel furore bij Heracles Almelo in de KKD.

Hij speelde van 2016 tot 2019 al bij Feyenoord, maar brak daar niet door en werd na een verhuurperiode aan Hannover 96 ook definitief verkocht aan de Duitsers, in 2019. Via RKC en Fortuna Sittard belandde de flankspeler bij Heracles, waar hij dit seizoen al goed was voor vijftien goals en evenveel assists.

Volgens Sportsbladet overweegt Feyenoor de Zweed na dit seizoen terug te halen. In het artikel blikt hij zelf terug op zijn periode in De Kuip: “Ik was jong. Ik concurreerde met Sam Larsson en Eljero Elia. Het was best zwaar, maar leerzaam.”

Naast Feyenoord zouden ook Eintracht Frankfurt, 1. FC Köln, Olympique Lyon en Udinese hem op het verlanglijstje hebben. “Ik zal er op ingaan indien het concreet wordt. Op dit moment wil ik me concentreren op mijn eigen prestaties en die van Heracles.” Aldaar ligt hij nog tot medio 2024 (met cluboptie voor nog een extra jaar) vast.

The post ‘Feyenoord wil speler uit kampioensjaar terughalen’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *