FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

SantiKOOL! ‘Bij Feyenoord beleef ik mijn droom’

Santiago Gimenez begon zijn avontuur bij Feyenoord stroef maar is inmiddels helemaal op zijn plaats bij ‘De Stadionclub’. Hij geniet dan ook met volle teugen van zijn Nederlandse avontuur.

Hij erkent dat hij een aanloopperiode nodig had in Rotterdam. “Bij Feyenoord zijn we altijd aan het pressen”, vertelt de spits aan het Algemeen Dagblad. “We zetten druk in de wedstrijden, we zetten druk op het trainingsveld. Toen ik hier net was, probeerde ik het zo goed mogelijk uit te voeren.”

“Ik leerde al snel dat de spits de eerste verdediger is en dat die alles moet geven bij dat verdedigen. Dus ik ging rennen en jagen”, vervolgt de Mexicaan. “Maar als ik dan de bal had, was de energie verdwenen. Daar moest ik echt aan werken. De intensiteit hier bij Feyenoord is niet te vergelijken met wat ik gewend was bij Cruz Azul. Ik leef hier mijn droom.”

The post SantiKOOL! ‘Bij Feyenoord beleef ik mijn droom’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *