FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord wil aanvaller inzetten voor deal met Bordeaux’

Feyenoord zou op korte termijn een bod willen uitbrengen op Bordeaux-speler Junior Mwanga. Hier maken verschillende Franse media melding van. En volgens het medium ‘Footballtransfers.com’ zouden de Rotterdammers Jaivaro Dilrosun in de deal willen betrekken.

Dilrosun heeft voordat hij naar Rotterdam kwam, op huurbasis gespeeld voor Girondins Bordeaux en kent de club daarom nog uit die periode. Mwanga is in 2019 in de jeugdopleiding van de Franse club beland. In het afgelopen seizoen maakte hij indruk en speelde hij in 35 wedstrijden, wat neerkomt op 2.456 speelminuten.

De verwachting is echter dat Bordeaux niet zomaar mee zal werken aan een vertrek van de talentvolle verdediger. De club uit Zuid-Frankrijk wil zo snel mogelijk weer promoveren naar het hoogste niveau en ziet daarbij een belangrijke rol voor Mwanga weggelegd.

The post ‘Feyenoord wil aanvaller inzetten voor deal met Bordeaux’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *