FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord ziet een samenwerking niet zitten’

Vertegenwoordigers van Ittihad Club uit Saudi-Arabie hebben onlangs een gesprek gehad met Feyenoord-directeur Dennis te Kloese over een mogelijke samenwerking. Het doel was dat de Rotterdammers zouden helpen om de jeugdopleiding op poten te zetten. Te Kloese heeft inmiddels laten weten een dergelijke samenwerking niet te zien zitten.

Hier maakt het NRC melding van. Een deal tussen Ittihad en een Nederlandse club zou betekenen dat er vanuit Nederland hulp wordt aangeboden bij de jeugdopleiding in Saudi-Arabië. Tevens kunnen de beste jeugdspelers van Ittihad op proef komen in Nederland en moet het logo van de partner te zien zijn bij door Ittihad georganiseerde jeugdwedstrijden. De Nederlandse club zal daarnaast een vergoeding krijgen van de club waar onder meer Karim Benzema en N’Golo Kanté onder contract staan.

Te Kloese heeft vooralsnog geen oren naar een samenwerking met de Saudische club. “Niet iets waar we nu meteen mee doorpakken”, zei hij tegenover NRC. Er wordt niet uitgesloten dat de landskampioen later alsnog met Ittihad in zee gaat. Ook AZ werd benaderd voor een deal, maar de Alkmaarders hebben een samenwerking afgeslagen. Ondertussen is een andere Saudische partij in gesprek met FC Twente.

 

The post ‘Feyenoord ziet een samenwerking niet zitten’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *