FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord aast op twee ‘hele goede’ spelers

Feyenoord wil zich nog verder gaan versterken om ook goed voor de dag te komen in de Champions League. In de Kick-off Podcast wordt de situatie bij de Rotterdammers uitgebreid besproken.

Journalist Mike Verweij merkt dat Arne Slot haast heeft en graag de transfermarkt op wil voor versterking. “Het klonk een beetje dwingend zo van, kom op met die centen. Hij vindt ook dat Feyenoord nu echt wel moet doorpakken met twee aankopen die eraan zitten te komen.”

Verweij noemt ook twee namen. Dit zijn twee namen die Feyenoord op de korrel heeft en graag wil inlijven, zo meldt hij in de podcast. Het gaat om Luka Ivanušec van Dinamo Zagreb en Arsen Zakharyan van Dinamo Moskou. ‘Dat schijnen echt twee hele goede spelers te zijn’, zegt Verweij over het tweetal.

The post Feyenoord aast op twee ‘hele goede’ spelers appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *