FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord moet inzetten op 60 miljoen euro’

Santiago Gimenez timmer flink aan de weg. Bij Feyenoord was hij de laatste maanden al flink op stoom maar ook voor Mexico laat hij zijn waarde zien. Gisteren maakte hij de enige treffer tegen Panama en wist zo beslag te leggen op de ‘Gold Cup.

In VI ZSM gaat het erover voor welk bedrag Feyenoord hem zou kunnen laten gaan. Sander Janssen legt de lat hoog. “In principe heb je met de uitgaande transfers al genoeg binnengeharkt, maar ik zou hoog inzetten als ik Feyenoord was. Noem eens een bedrag, 50, 60 miljoen ofzo.

Ik denk dat je hoog moet inzetten, je hoeft hem niet te verkopen, hè. Dan kan je ook met hem afspraken maken. We willen je behouden, tenzij er dit bedrag wordt neergelegd. Ik denk niet dat er een clausule in zijn contract staat, dus je kan vragen wat je wil.”

Ook wordt de vergelijking gemaakt met met de vertrokken Orkun Kokcu: “Bij Kökçu was nog wel eens dat mensen zeiden het is een laag bedrag, maar uiteindelijk is uitgelegd waarom akkoord is gegaan. Zodat je vroeg in actie kan komen, maar bij Giménez heb je die noodzaak niet persé, dus ik zou lekker hoog inzetten. Je moet altijd inschatten of dit het juiste moment is om te verkopen. Ik kan me Jørgensen herinneren, die had je toen moeten verkopen aan Newcastle. Nu meot je inschatten heeft hij de potentie zich te laten zien in de Champions League. Ik denk het wel, dan is ie nog meer waard”, zo besluit Janssen.

The post ‘Feyenoord moet inzetten op 60 miljoen euro’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *