FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Strenge Slot eist verbetering van deze speler’

Feyenoord-speler Neraysho Kasanwirjo moet de komende weken laten zien wat hij waard is. Arne Slot heeft hem dan ook een duidelijke opdracht meegegeven. Hij moet namelijk zijn plek weten af te dwingen in de selectie.

Volgens de oefenmeester, geciteerd door De Telegraaf, is de tijd voor Kasanwirjo nu aangebroken om zich te laten zien. “Kasanwirjo heeft een half jaar gehad om zich aan te passen. Nu zijn deze weken wel bepalend voor wat zijn status is. Dit is een fase waarin iedere speler kan laten zien of hij wel of niet doorgegroeid is.”

Slot ziet dat de 21-jarige verdediger wel stappen heeft gezet sinds zijn komst van Groningen. “Dat was toen voor hem ook een soort cultuurshock, zeker gezien de situatie van FC Groningen op dat moment.” De oefenmeester stelt dat Kasanwirjo vooral stabieler moet worden in zijn presteren. “Je ziet bij hem absoluut de potentie voor Feyenoord 1. Maar er zijn ook acties, zoals het weggeven van die strafschop tegen Club Brugge afgelopen woensdag, dat hij ineens van een 9 naar een 3 gaat. Daar zit voor hem de grootste uitdaging. Niet of hij goed genoeg is, maar of hij stabiliteit als topspeler kan krijgen.”

Naast de eerder al genoemde namen krijgt de verdediger ook nog een concurrent erbij in de persoon van Ramon Hendriks. Het jeugdexponent werd voorgaand seizoen verhuurd aan FC Utrecht, maar kende een dramatisch seizoen door een zware blessure. “Ook Ramon krijgt eerst de kans om zich hier te laten zien in de voorbereiding”, besluit Slot.

The post ‘Strenge Slot eist verbetering van deze speler’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *