FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Arne Slot gaat voor Feyenoord-transfer liggen’

Arne Slot wil aanvaller Danilo niet laten vertrekken. Het Schotse Rangers FC heeft miljoenen voor hem over, maar de oefenmeester wil eerst een vervanger voor hem in huis hebben. Hier maakt het medium ‘The Daily Record’ melding van.

Hij wil goed voor de dag komen in de Champions League en wenst over twee volwaardige spitsen te beschikken. Santiago Giménez is de eerste spits van Feyenoord, maar de Mexicaan moet door een schorsing de eerste twee groepsduels missen. Mede daardoor lijkt een vertrek van Danilo niet aan de orde, ook al omdat er dan eerst een vervanger zou moeten worden aangetrokken.

Het Engelse medium meldt dat de Schotse topclub hoopvol is over een deal, ook al omdat de 24-jarige spits een overgang zelf wel zou zien zitten. Danilo zou bij de clubleiding willen aandringen op een transfer en de verwachting is dat Rangers deze week opnieuw contact zal opnemen met Feyenoord. Daarbij zou ingezet worden op een transfersom van zeven miljoen euro. Rangers presenteerde eerder deze zomer al een voormalig Feyenoord-spits als aanwinst in de persoon van Cyriel Dessers.

The post ‘Arne Slot gaat voor Feyenoord-transfer liggen’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *