FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord slaat wederom een fraaie slag

Feyenoord heeft vandaag een eerste profcontract uitgedeeld aan Björn Otte. Hij zette zijn krabbel onder een contract tot medio 2026.

Hij is een zeventienjarige verdediger en speelt al sinds zijn zevende jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord. De Rotterdammers hebben veel vertrouwen in het talent, zo blijkt uit het driejarige contract dat hij dinsdag heeft ondertekend.

‘Björn is een betrouwbare speler, met een echte winnaarsmentaliteit en die op het veld op meerdere posities uit de voeten kan’, aldus Hoofd jeugdopleiding Rini Coolen op de clubsite van de Rotterdammers. Ook Otte zelf is een blij man. ‘Ik heb er altijd hard voor gewerkt en ben blij dat het nu eindelijk zover is.’

The post Feyenoord slaat wederom een fraaie slag appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *