FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord ziet speler verkassen naar de tweede Bundesliga’

Jeugdspeler Youssef Amyn verlaat Feyenoord voor een avontuur bij Eintracht Braunschweig. De 19-jarige aanvaller heeft een contract voor twee seizoen ondertekend bij de club uit de tweede Bundesliga.

“Met Youssef hebben we een speler kunnen aantrekken die de potentie heeft om direct speeltijd te krijgen. Als piepjonge speler in de 3e Duitse divisie bewees hij al dat hij op de aanvallende linkerflank veel kan betekenen. We zijn blij dat we hem van Feyenoord hebben kunnen halen”, aldus Peter Vollmann, sportief directeur bij Eintracht Braunschweig.

Zelf zegt hij er het volgende over: “Eintracht is een traditionele club met veel fans achter zich. Ik hoop dat we er samen een succesvol seizoen van gaan maken. In Nederland heb ik veel nieuwe dingen kunnen leren, maar ik miste Duitsland wel.”

The post ‘Feyenoord ziet speler verkassen naar de tweede Bundesliga’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *