FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kritiek op St. Juste: ‘Wat moet je dan bij Ajax?’

Voormalig trainer en huidig analist Aad de Mos constateert dat Ajax er een rommeltje van maakt op de transfermarkt. Zo zag hij onder meer dat Jeremiah St. Juste en Sepp van den Berg in de belangstelling stonden van de Amsterdamse grootmacht.

“Dan zie je dat Mislintat niet de grote man is”, zo vertelt De Mos bij de podcast Transfertijd. “Van den Berg was bij mij al afgevallen bij PEC Zwolle. Hij zakt door zijn hoeven heen en heeft geen uitstraling. Het is een aardige jongen, maar laat hem maar lekker naar Mainz gaan. Dat is de redding van Ajax, want hij mag nog de schoenen niet poetsen van Ajax-speler Jorrel Hato.”

De Mos is ook niet onder de indruk van vermeend Ajax-target Jeremiah St. Juste, die eerder bij SC Heerenveen en Feyenoord speelde. “Dat is ook geen goede. Als je bij Sporting op de bank zit en af en toe mee mag spelen, wat moet je dan bij Ajax? Ik vrees het ergste voor trainer Maurice Steijn, met deze nieuwe technisch directeur”, aldus De Mos.

The post Kritiek op St. Juste: ‘Wat moet je dan bij Ajax?’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *