FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord en Ajax zien spits uit de handen glippen’

Emanuel Emegha (20) lijkt voorlopig niet terug te keren naar de Nederlandse eredivisie. Hier maakt Voetbal International melding van. De spits van Sturm Graz staat namelijk voor een nieuw buitenlands avontuur.

Ajax en Feyenoord zouden in hun zoektocht naar een nieuwe spits de Nederlander op het lijstje hebben staan, maar de kans lijkt steeds kleiner te worden dat hij daadwerkelijk terugkeert naar de Eredivisie.

Het Franse RC Strasbourg, zusterclub van Chelsea, staat naar verluidt op pole position om hem aan te trekken. Sturm Graz zou zo’n 10 miljoen euro verlangen, exclusief 5 miljoen euro aan bonussen, wat de Fransen zouden willen betalen. Ook Tottenham Hotspur en AC Milan zouden op de achtergrond geïnteresseerd zijn.

The post ‘Feyenoord en Ajax zien spits uit de handen glippen’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *