FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord vindt scorende spits (24) in Belgie’

Feyenoord heeft een nieuwe spits in het vizier. Het gaat om de Japanner Ayase Ueda (24) die onder contract staat bij Cercle Brugge. Hier maken verschillende buitenlandse media vandaag melding van.

Directeur Dennis te Kloese zou het in hem zien zitten. Hij speelde in het verleden voor meerdere clubs uit zijn thuisland en maakte een jaar geleden pas de overstap naar Europa. Bij Cercle Brugge kreeg hij het voor elkaar om zichzelf razendsnel te ontwikkelen.

Afgelopen voetbaljaar stond hij in de Belgische competitie maar liefst 31 keer in het basisteam en kwam hij tot 3 invalbeurten, waarin hij goed was voor 18 doelpunten en een assists. Daarnaast speelde hij nog zesmaal in het bekertoernooi. Ook daarin bewees hij zijn meerwaarde, want hij zette 4 treffers en een assist op zijn naam.

The post ‘Feyenoord vindt scorende spits (24) in Belgie’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *