FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

KNVB publiceert ‘ontluisterende’ cijfers

De medische staf van Ajax heeft ‘ontluisterende’ cijfers ontvangen van de KNVB. Uit statistieken blijkt namelijk dat de Feyenoorders bij Oranje veel fitter zijn dan die van Ajax. Werk aan de winkel dus voor de nieuwe hoofdtrainer Maurice Steijn.

Uit de cijfers die de staf van Oranje richting Amsterdam stuurde bleek “dat de Feyenoord-spelers bij het Nederlands elftal veel fitter waren dan de Ajacieden”, zo schrijft Ajax-watcher Mike Verweij woensdagochtend in De Telegraaf.

De nieuwe trainer Maurice Steijn zou dan ook inzetten op een inhaalslag op dat vlak: “Conditioneel gaat de zweep er daarom over bij Ajax”, zo leest het. “En tegen Shakhtar leek dat voorzichtig al zijn vruchten af te werpen.” De Amsterdammers lieten gisteren goed spel zien en wonnen met 3-0.

The post KNVB publiceert ‘ontluisterende’ cijfers appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *