FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord in gesprek met Gil Vicente’

Feyenoord lijkt dit seizoen opnieuw de talentvolle aanvaller Tidjany Touré te gaan verhuren. Volgens het fanmedium 1908 zijn de Rotterdammers namelijk in gesrpek met het Portugese Gil Vicente.

Een jaar geleden namen ze hem over vanuit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain. In januari stalde de landskampioen hem op huurbasis bij FC Dordrecht, waar Touré een vaste kracht was, een prima indruk achterliet en zes keer scoorde. Nu gaat Feyenoord dus een huurdeal sluiten met Gil Vicente, de nummer dertien van de Portugese competitie.

Feyenoord zou al akkoord zijn met Gil Vicente, terwijl Touré zelf ook oren heeft naar een tijdelijke move naar Portugal. Er wordt niet gesproken over een eventuele optie tot koop. In Rotterdam ligt de Franse linksbuiten nog twee jaar vast. Touré speelde al een aantal keer in Feyenoord O21, maar wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht.

The post ‘Feyenoord in gesprek met Gil Vicente’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *