FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Santiago Gimenez al weken in contact met Tottenham’

De zaakwaarnemer van Santiago Gimenez zou al weken in contact staan met Tottenham Hotspur. Hier maakt het Mexicaanse Jovenes Futbolistas melding van. Ze zouden in hem de opvolger zien van Harry Kane.

Zijn contract loopt nog maar een jaar door en Bayern München hengelt naar zijn komst. Het zou deze zomer dus zomaar wel tot een transfer kunnen komen en daarom beraadt Tottenham zich achter de schermen op een vervanger. De Premier League-club zou bereid zijn om veertig miljoen euro te betalen voor Giménez, terwijl Feyenoord zou inzetten op liefst vijftig miljoen euro voor de matchwinner van de Gold Cup-finale.

Zaakwaarnemer Morris Pagniello vertelde onlangs op de Radio CRC dat Feyenoord een bedrag van dertig miljoen voor zijn cliënt wilde ontvangen, maar nu wordt dus een veel hoger bedrag genoemd. Eind vorige maand liet Giménez aan TV Azteca weten bij Feyenoord te willen blijven. “We geloven dat het voor mij het beste is om bij Feyenoord te blijven, maar er zijn kansen waar je geen nee tegen kan zeggen en dat weet je. Er kan van alles gebeuren in het voetbal”, zei hij toen.

The post ‘Santiago Gimenez al weken in contact met Tottenham’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *