FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord trekt vermogen uit voor dubbelslag’

Feyenoord wil op korte termijn uitpakken op de transfermarkt. Ze willen namelijk een dubbelslag slaan met het aantrekken van middenvelder Arsen Zakharyan en aanvaller Lucas Ivanusec. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Over de interesse van Feyenoord in Zakharyan en Ivanusec schrijft het AD: “Maar ook voor de waarschijnlijke komst van die spelers geldt: de Rotterdammers willen een marktconforme prijs betalen. En niet méér omdat de club nu ‘toevallig’ zelf 30 miljoen heeft verdiend aan de transfer van Orkun Kökcü naar Benfica en bovendien nog zo’n zelfde bedrag aan Champions League-gelden zal ontvangen.

Het mag opmerkelijk heten dat de komst van Zakharyan als waarschijnlijk naar voren komt. De Telegraaf schreef eerder op de avond namelijk dat de landskampioen juist is afgehaakt vanwege de hoge vraagprijs (meer dan vijftien miljoen euro).

The post ‘Feyenoord trekt vermogen uit voor dubbelslag’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *