FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Het was een shock dat Feyenoord mij belde’

Feyenoord nam deze zomer Ilias Sebaoui over van het Vlaamse Beerschot. Hij tekende bij de Rotterdammers een contract tot medio 2025, met een optie voor nog een seizoen. Hij werd direct doorverhuurd aan streekgenoot FC Dordrecht.

“Voor mij was het een beetje een shock dat Feyenoord belde”, vertelt Sebaoui in gesprek met RTV Dordrecht. “Ik had het niet verwacht na zo’n seizoen, maar ik ben blij dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik heb niet veel gespeeld bij Beerschot het afgelopen seizoen en ben ook een beetje het zelfvertrouwen verloren. Toen is deze transfer tot stand gekomen en wil ik weer minuten maken en mijn zelfvertrouwen opkrikken.”

De aanvallende middenvelder koos voor de Rotterdammers, omdat hij direct speelminuten kan maken in de Keuken Kampioen Divisie. “Ik wilde geen transfer maken om vervolgens op de bank te belanden, voor mij is het belangrijk om meer speelminuten te maken. Ik denk dat FC Dordrecht een mooie samenwerking heeft met Feyenoord, dus dit is voor mij de beste stap”, aldus de Marokkaanse Belg.

The post ‘Het was een shock dat Feyenoord mij belde’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *