FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Strenge Dennis te Kloese: ‘Sterkhouder blijft bij Feyenoord’

Santiago Gimenez speelt ook komend seizoen voor Feyenoord. Directeur Dennis te Kloese wil zijn sterspeler deze zomer niet verkopen. Hij staat o.a in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Benfica.

“Ja. Ja, honderd procent”, vertelt Te Kloese tegenover ESPN. “Ons idee is dat Santiago binnen de selectie bij Feyenoord speelt. We hebben een langdurig contract met hem. Ik ken hem, al sinds dat hij klein is, ik denk dat het advies vanuit mij, om nog heel even te blijven en zich te laten zien, dat dat voor hem heel goed is en voor Feyenoord ook. In een ideale situatie is Santi Feyenoorder.”

Gimenez wordt door Benfica en Tottenham Hotspur op de voet gevolgd. De Mexicaan won onlangs de Gold Cup met zijn land en staat er wereldwijd goed op. Bij Tottenham wordt hij gezien als ideale opvolger van Harry Kane, die hard op weg is naar Bayern München.

The post Strenge Dennis te Kloese: ‘Sterkhouder blijft bij Feyenoord’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *