FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Vleugelflitser zet zinnen op Rotterdams avontuur’

Luka Ivanusec wil deze zomer de overstap maken naar Feyenoord. De Kroatische vleugelaanvaller van Dinamo Zagreb heeft zijn zinnen gezet op een Rotterdams avontuur. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Hij wordt nog wel iedere wedstrijd opgesteld door zijn huidige werkgever. Zo speelde Ivanusec vrijdagavond het competitieduel met Hajduk Split en komende week wil Dinamo Zagreb de aanvaller ook inzetten bij de tweede kwalificatieronde voor de Champions League. De club neemt het dan op tegen Kastana uit Kazachstan.

Ivanusec wordt gezien als mogelijke opvolger van Oussama Idrissi, die na het beëindigen van de huurdeal weer is aangesloten bij Sevilla. De 24-jarige aanvaller kan op drie posities in de aanval spelen. Het meeste rendement heeft hij op de linksbuitenpositie. Zo was hij vanaf de linkerflank goed voor tien goals in vijftien duels.

The post ‘Vleugelflitser zet zinnen op Rotterdams avontuur’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *