FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord krijgt vernieuwde aanbieding binnen’

Er is veel interesse voor Feyenoord-middenvelder Ezequiel Bullaude. Clubs uit Europa en Zuid-Amerika zouden achter hem aan zitten. Het fanmedium 1908 liet eerder weten dat Vasco da Gama een bod van drie miljoen euro bij de Rotterdammers heeft neergelegd.

Vorig jaar plukten de Rotterdammers Bullaude voor twee miljoen weg bij Godoy Cruz, vermoedelijk ligt de bieding ergens rond die bedragen. Naar verluidt zijn er meerdere Zuid-Amerikaanse clubs, waaronder een aantal topclubs, die Bullaude dolgraag willen vastleggen.

Volgens Atenção Vascaínos zullen zij echter achter het net vissen. De offensieve middenvelder is na een jaar nog niet klaar in Europa, en wil in ieder geval op dit continent blijven. Hij heeft de optie om bij Feyenoord te blijven, terwijl SC Braga en Bologna hem op de korrel zouden hebben.

The post ‘Feyenoord krijgt vernieuwde aanbieding binnen’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *