FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord rondt volgende transferklapper af’

Feyenoord heeft de transfer van Calvin Stengs definitief afgerond. De 24-jarige aanvaller komt over van Olympique Nice en de Rotterdammers betalen rond de zes miljoen euro.

De transfer zat er al aan te komen, nadat eerder al bekend werd dat Feyenoord Stengs voor de neus van Royal Antwerp FC wilde wegkapen. Dinsdag rondde Stengs met succes de medische keuring af, waarna de aanvaller zijn contract tot medio 2027 kon ondertekenen.

Voor de buitenspeler is zijn komst een hereniging met Feyenoord-trainer Arne Slot, die hij nog goed kent uit zijn AZ-periode. Stengs was het afgelopen seizoen op huurbasis actief bij Antwerp, waarmee hij de dubbel pakte. De club van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmas hadden de aanvaller graag willen houden, maar grepen echter mis.

The post ‘Feyenoord rondt volgende transferklapper af’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *