FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord heeft toptarget dan eindelijk binnen’

Feyenoord heeft Luka Ivanusec zo goed als binnen. Hier maakt De Telegraaf melding van. De Rotterdammers zijn erg dichtbij een akkoord met zijn werkgever Dinamo Zagreb waardoor een deal eindelijk een feit kan worden.

Ze betalen zón 8,5 miljoen euro voor de Kraotische aanvaller en er ligt voor hem een contract klaar voor vier seizoenen. Die aanbieding kan de club pas op tafel gooien als er een overeenstemming met Dinamo Zagreb is bereikt. Deze week liet de 24-jarige middenvelder annex aanvaller zich nadrukkelijk gelden in de voorrondes van de Champions League. Tegen Astana (4-0) tekende Ivanusec voor een hattrick.

Ivanusec had zijn zinnen naar verluidt al langere tijd op een transfer naar Feyenoord gezet. In gesprek met Germanijak hield de Kroatisch international zich nog op de vlakte. “Het is een zaak voor de clubs en ik wil mezelf niet belasten met dingen waar ik geen invloed op kan uitoefenen. Als er een akkoord komt, zullen we zien hoe het verder gaat.”

The post ‘Feyenoord heeft toptarget dan eindelijk binnen’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *