FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord-flitser gaat treffen met Ajax niet halen’

Feyenoord moet het aanstaande zondag als het op bezoek gaat bij Ajax zeer waarschijnlijk doen zonder aanvaller Luka Ivanusec. Hij werd gisteren namelijk tijdens het Champions League-duel tegen Celtic met een brancard van het veld afgedragen.

In de tweede helft ging Ivanusec door zijn enkel. De ernst van de blessure is nog niet bekend, maar trainer Arne Slot verwacht dat hij de aanvaller zondag moet missen. “Als je per brancard van het veld moet met zo’n dikke enkel, dan ga ik er niet van uit dat hij zondag kan spelen”, wordt Slot geciteerd door NU.nl.

“Ik heb lang genoeg gevoetbald om te weten dat dat niet aannemelijk is”, zei de trainer na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd. Ivanusec kwam deze zomer over van Dinamo Zagreb. De 24-jarige international maakt sindsdien een goede indruk in Rotterdam.

The post ‘Feyenoord-flitser gaat treffen met Ajax niet halen’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *