FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Jammer dat een aantal Feyenoord-fans nog een beetje floten’

Quilindschy Hartman kijkt met een grote glimlach terug op gisterenavond. De vleugelback won tijdens zijn Champions League-debuut in de eigen Kuip met 2-0 van het Schotse Celtic. Na de wedstrijd stond hij voor de camera’s van RTL 7 om zijn verhaal te doen.

“Als klein kind kijk je ernaar en nu sta je er zelf. Een hele mooie avond en het smaakt naar meer”, geeft Hartman aan, die ook genoot van de hymne voorafgaand aan het duel. “Ik vond het jammer dat een aantal fans nog een beetje floten, maar ik heb wel echt een moment gepakt voor mezelf om het goed te beseffen.”

“Twee jaar geleden speelde ik in Onder 21, om dan nu hier te staan in een volle Kuip tijdens de Champions League, daar kan je alleen maar van genieten”, zegt de mandekker. Feyenoord leek in de beginfase wat zenuwachtig te zijn. “Als ik voor mezelf spreek, had ik een beetje onderschat hoe snel ze bij je voet zijn, dat is wel anders dan in Nederland.”

“Maar ik denk dat we dat in de tweede helft wat meer van ons af konden gooien. Uiteindelijk wordt het dan nog een relatief makkelijke overwinning”, zegt Hartman. In de tweede helft liep het beter bij Feyenoord. “De trainer zei dat het een beetje leek alsof we onder de indruk waren en dat we dat gewoon los moesten laten. Zonder bal waren we agressief en fel, maar aan de bal moesten we wat meer rust nemen. Dat ging tweede helft een stuk beter.”

The post ‘Jammer dat een aantal Feyenoord-fans nog een beetje floten’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *