FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Analist niet overtuigd van Feyenoorder: ‘Hij is echt zo blind!’

Analist Kenneth Perez keek afgelopen zondag met verbazing naar de kraker tussen Ajax en Feyenoord. En één speler viel hem in negatieve zin op. De Deense aanvaller Yankuba Minteh kan namelijk op de nodige kritiek van hem rekenen.

Voor de camera van ESPN zei Perez het volgende: “Wij hadden het er aan het begin van het seizoen over hoeveel goals Feyenoord wel niet heeft laten vertrekken. Toen dachten we: hoe moet dat nu verder? Maar ze maken nu meer goals dan ooit! Dus andere spelers staan nu op. Bij Paixão had ik wel iets van: hij zal meer goals gaan maken dan afgelopen seizoen, omdat hij nu wat meer ervaring heeft. Stengs heeft in het algemeen géén rendement en Giménez blijft zijn goals wel maken.”

Op Minteh had hij zoals gezegd wat aan te merken. “Bij Minteh moet je nog maar kijken of hij zijn goals gaat maken”, vervolgt de analist. “Ik betwijfel het eerlijk gezegd, want dat is iets te blind allemaal. Hij is wel echt bloedsnel en dat is een gebruikelijke combinatie”, besluit Perez.

The post Analist niet overtuigd van Feyenoorder: ‘Hij is echt zo blind!’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *