FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord pakt 25 procent mee van toekomstige doorverkoop’

Feyenoord verkocht deze zomer haar sterspeler Orkun Kokcu voor maar liefst dertig miljoen euro aan het Portugese Benfica. En naast dit mooie bedrag hebben ze een ook een mooi doorverkooppercentage op hem hebben weten te bedingen. Dit wist directeur Dennis te Kloese gisteren te melden in het voetbalprogramma ‘Rondo’.

Op de vraag van presentator Wytse van der Groot of er een doorverkooppercentage is afgesproken, antwoordt Te Kloese: “Mwoah, klein beetje. 25 procent.” Te Kloese benadrukt dat het belangrijk is voor Feyenoord dat spelers als Kökcü het goed doen bij hun nieuwe club. “Voor onze jeugdopleiding is het ook heel belangrijk dat de jongens die weggaan, het goed doen.”

Door het percentage van 25 procent kan Feyenoord in de toekomst dus nog een behoorlijk bedrag opstrijken bij een eventuele doorverkoop van Kökcü door Benfica.

The post ‘Feyenoord pakt 25 procent mee van toekomstige doorverkoop’ appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *