FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord cult-held stopt er op 44-jarige leeftijd mee

Voormalig Feyenoord-speler Shinji Ono heeft op 44-jarige leeftijd zijn voetbalpensioen aangekondigd aan het publiek. Hij speelde tussen 2001 en 2006 voor de Rotterdammers en groeide uit tot een ware ‘cult-held’.

Hij speelt sinds 2021 bij het Japanse Hokkaido Consadole Sapporo, maar begint door te krijgen dat zijn lichaam klaar is als voetbalprof. ‘Ik ontmoette het voetbal 39 jaar geleden’, schrijft Ono op Instagram. ‘Het is nu tijd om mijn benen te laten rusten. Er zijn nog een paar wedstrijden te gaan, maar ik bereid me alvast voor op het einde. Bedankt voor alle onvoorwaardelijke steun’, meent de voetballer.

De Japanner groeide in zijn vijf jaar bij Feyenoord uit tot een absolute publiekslieveling en keerde in 2006 terug naar de Urawa Red Diamonds in zijn geboorteland. Verder speelde Ono in zijn lange carrière nog voor VfL Bochum, Western Sydney en FC Ryukyu. De middenvelder beleefde het hoogtepunt van zijn carrière in Rotterdam.

The post Feyenoord cult-held stopt er op 44-jarige leeftijd mee appeared first on FeyenoordReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *